Prezentare

Home » Prezentare

Agricola Alba a luat nastere in anul 2014 dintr-o idee de productie agricola sustenabila care respecta mediul.Aceasta a inceput cu adoptarea metodei de cultivare ecologica , ajungand in ultima perioada prin a obtine certificarea ProTerra care pe langa durabilitatea mediului certifica de asemenea si responsabilitatea sociala.

Proiectul initial a pornit cu aproximativ 1.500 de hectare, iar de-a lungul anilor acesta a fost revizuit ajungand in momentul actual sa depaseasca 5.000 de hectare, toate acestea fiind realizate dupa aceleasi principii de management care, in anumite situatii ,  pot sa nu fie profitabile, dar care ne permit sa functionam in echilibru cu mediul inconjurator si pentru aceasta , suntem siguri ca  vor persista in timp.

Filozofia noastra se bazeaza pe legatura cu terenul ,prin care incercam sa ne aplicam profesionalismul si cele mai bune tehnologii disponibile pentru a obtine productii de buna calitate, avand grija sa mentinem un nivel scazut de impact asupra relatiilor socio-ambientale in care ne desfasuram activitatea . Prin aceasta logica folosim numai produse naturale (organice) in procesele noastre de productie, realizam imbunatatiri ale terenului fara a denatura orografia terenului  si incercand sa-i imbunatatim resursele de apa.

Societatea noastra face parte dintr-un grup international, dar echipa noastra este formata aproape exclusiv din personal local sau care a dezvoltat legaturi puternice cu comunitatea,ne place sa credem ca acest lucru poate reprezenta un stimulent suplimentar pentru respectarea,conservarea si imbunatatirea acestuia  prin activitati de munca.

Agricola Alba a aderat la standardul ProTerra
Noutati AGRICOLA ALBA
11 / DEC
Începând din iulie 2019, Agricola Alba a aderat la standardul ProTerra al cărui obiectiv este promovarea bunelor practici agricole, protecția zonelor cu o valoare ridicată de conservare, a mediului și a biodiversității în general, a muncitorilor și a comunităților rurale, prin conectarea ofertei cu cerearea de produse non-OMG cu trasabilitate deplină. Suntem mândri de rezultatul pe c...
TELEFON LU-VI: 09-18
(+40) 799 784 209
LOCATIE AGRICOLA ALBA
Dumbrava, 391, jud. Timis, Romania
EMAIL
contact@agricolaalba.ro
LinkedInYoutube
© Copyright 2023 AGRICOLA ALBA
Web design by Royalty